Oxyopes nenilini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes nenilini
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes nenilini
Jeneng binomial
Oxyopes nenilini
##ilmuwan##, 2009

Oxyopes nenilini iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 2009 déning Esyunin & Tuneva.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Uzbekistanm Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]