Oxyopes lynx

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oxyopes lynx
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Génus: Oxyopes
Spésies: Oxyopes lynx
Jeneng binomial
Oxyopes lynx
Brady, 1964

Oxyopes lynx iku spésiès kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spésiès iki uga péranganing génus Oxyopes lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésiès iki sapisan dibabar ing taun 1964 déning Brady.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Amérikah Sarékat.

Rujukan[besut | besut sumber]