Oxyopes longispinosus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes longispinosus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes longispinosus
Jeneng binomial
Oxyopes longispinosus
##ilmuwan##, 1938

Oxyopes longispinosus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1938 déning Lawrence.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Afrika Kidul.

Réferènsi[besut | besut sumber]