Oxyopes lineatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes lineatus
Oxyopes lineatus.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes lineatus
Jeneng binomial
Oxyopes lineatus
##ilmuwan##, 1806

Oxyopes lineatus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1806 déning Latreille.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Palearktik.

Réferènsi[besut | besut sumber]