Oxyopes hindostanicus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes hindostanicus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes hindostanicus
Jeneng binomial
Oxyopes hindostanicus
##ilmuwan##, 1901

Oxyopes hindostanicus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1901 déning Pocock.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India, Pakistan, Sri Lanka.

Réferènsi[besut | besut sumber]