Oxyopes hemorrhous

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes hemorrhous
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes hemorrhous
Jeneng binomial
Oxyopes hemorrhous
##ilmuwan##, 1929

Oxyopes hemorrhous iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1929 déning Mello-Leitão.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Brasil.

Réferènsi[besut | besut sumber]