Oxyopes gyirongensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes gyirongensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes gyirongensis
Jeneng binomial
Oxyopes gyirongensis
##ilmuwan##, 1987

Oxyopes gyirongensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1987 déning Hu & Li.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]