Oxyopes falcatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes falcatus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes falcatus
Jeneng binomial
Oxyopes falcatus
##ilmuwan##, 2005

Oxyopes falcatus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 2005 déning Zhang, Yang & Zhu.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]