Oxyopes cougar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes cougar
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes cougar
Jeneng binomial
Oxyopes cougar
##ilmuwan##, 1969

Oxyopes cougar iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1969 déning Brady.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Amérikah Sarékat.

Réferènsi[besut | besut sumber]