Oxyopes constrictus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes constrictus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes constrictus
Jeneng binomial
Oxyopes constrictus
##ilmuwan##, 1891

Oxyopes constrictus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1891 déning Keyserling.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Brasil, Guyana.

Réferènsi[besut | besut sumber]