Oxyopes coccineoventris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes coccineoventris
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes coccineoventris
Jeneng binomial
Oxyopes coccineoventris
##ilmuwan##, 1946

Oxyopes coccineoventris iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1946 déning Lessert.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Kongo.

Réferènsi[besut | besut sumber]