Oxyopes brachiatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes brachiatus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes brachiatus
Jeneng binomial
Oxyopes brachiatus
##ilmuwan##, 1910

Oxyopes brachiatus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1910 déning Simon.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Equatorial Guinea, Bioko, Kongo.

Réferènsi[besut | besut sumber]