Oxyopes bothai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes bothai
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes bothai
Jeneng binomial
Oxyopes bothai
##ilmuwan##, 1915

Oxyopes bothai iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1915 déning Lessert.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Etiopia, Afrika Wétan.

Réferènsi[besut | besut sumber]