Oxyopes birabeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes birabeni
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes birabeni
Jeneng binomial
Oxyopes birabeni
##ilmuwan##, 1941

Oxyopes birabeni iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1941 déning Mello-Leitão.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Argentina.

Réferènsi[besut | besut sumber]