Oxyopes bifissus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes bifissus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes bifissus
Jeneng binomial
Oxyopes bifissus
##ilmuwan##, 1902

Oxyopes bifissus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordho Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1902 déning F O P-Cambridge.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Meksiko nganti Costa Rica.

Réferènsi[besut | besut sumber]