Menyang kontèn

Oxyopes bifidus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Oxyopes bifidus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes bifidus
Jeneng binomial
Oxyopes bifidus
##ilmuwan##, 1902

Oxyopes bifidus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1902 déning F O P-Cambridge.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Meksiko nganti Panama.

Réferènsi[besut | besut sumber]