Oxyopes berlandorum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes berlandorum
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes berlandorum
Jeneng binomial
Oxyopes berlandorum
##ilmuwan##, 1915

Oxyopes berlandorum iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1915 déning Lessert.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Afrika Wétan.

Réferènsi[besut | besut sumber]