Oxyopes bantaengi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes bantaengi
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes bantaengi
Jeneng binomial
Oxyopes bantaengi
##ilmuwan##, 1911

Oxyopes bantaengi iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1911 déning Merian.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Sulawesi.

Réferènsi[besut | besut sumber]