Oxyopes arushae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes arushae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes arushae
Jeneng binomial
Oxyopes arushae
##ilmuwan##, 1947

Oxyopes arushae iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1947 déning Caporiacco.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Afrika Wétan.

Réferènsi[besut | besut sumber]