Oxyopes albertianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes albertianus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes albertianus
Jeneng binomial
Oxyopes albertianus
##ilmuwan##, 1913

Oxyopes albertianus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1913 déning Strand.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Kongo, Uganda.

Réferènsi[besut | besut sumber]