Otto Sander

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Otto Sander
Otto Sander Berlinale 2008.jpg
Lair (1941-06-30)30 Juni 1941
Hanover, Germany
Pati 12 Sèptèmber 2013(2013-09-12) (umur 72)
Berlin, Germany
Pakaryan Actor
Taun aktif 1964–2013

Otto Sander (lair 30 June 194112 September 2013) ya iku aktor saka Germany.

Sander lair tanggal 30 June 1941 ing tlatah Hangover, Germany. Sander nikahi Monika Hansen ing taun 1960s. Panjenengané duwé telu putra.