Omsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Letak Omsk ing Rusia

Omsk iku kutha ing Rusia sing dunungé ana ing sisih kidul cedhak tapel wates Kazakhstan. Ing taun 2002, kutha iki sing ndunungi ana 1.134.016 jiwa lan jembar wewengkon 573 km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]