Olahan Puerto Rico

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arroz con gandules, sing dianggep umum minangka "sajian nasional Puerto Rico" [1] [2] [3]

Masakan Puerto Rico minangka salah sawijining jinis olahan diwiwiti saka tradhisi lan praktik masak ing Eropa (umume Spanyol ), Afrika lan Taínos asli. Diwiwiti saka pungkasan abad kaping 19. Masakan Puerto Rico bisa ditemokake ing sawetara negara liyane.

Cocina criolla bisa dilacak nganti pedunung Afrika, Taino lan Spanyol ing pulau kasebut.
Sanajan masak Puerto Rico meh padha karo masakan Spanyol lan Amerika Latin liyane, nanging campuran pengaruh unik.
Kakap kuning panggang karo salad papaya ijo lan tostones
Plat Snapper ing restoran ing San Sebastian, Puerto Rico
Mofongo adhedhasar plantain ijo, sajian terkenal Puerto Rico liyane
Piña Colada

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Reporter's Notebook. York Daily Record (York, Pennsylvania). 15 December 2003. Page 35. Accessed 24 January 2021.
  2. El Gusto Boricua en el Sur de la Florida. Yined Ramírez-Hendrix. El Nuevo Herald (Miami, Florida). 27 July 2011. Page D12. Accessed 24 January 2021.
  3. Sofrito, imprescindible para latinos. Viviana Caraballo. El Nuevo Herald (Miami, Florida). 6 January 1999. p. 19. Accessed 24 January 2021.