Negara Batin, Way Kanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Negara Batin, Way Kanan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.08.11 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Way Kanan {{{nama dati2}}}]]

Nagara Batin iku kacamatan ing kabupatèn Way Kanan, Lampung.

Cithakan:Kabupatèn Way Kanan

Kabupatèn Way Kanan