Naraguna:Mylastof

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mylastof
JenengToto Prayogo
Tanggal lair04 April
Papan lairBengkalis
LokasiYogyakarta
UniversitasSTMIK Amikom Yogyakarta
SMASMA N 1 Cangkringan
AgamaIslam
Golongan getihB
Hubungi
Situs weblast.web.id
Kothak panganggo
Fairytale date.png
Umuripun nganti wanci punika
31 taun,  1 sasi lan 28 dina
Fairytale date.png
Wonten ing Wikipedia sampun
9 taun, 5 sasi lan 4 dina