Naoko Yamazaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Naoko Yamazaki
Antariksawan NASDA/JAXA
KabangsanJepang
StatusAktif
Pedamelan sanèsInsinyur
PamilihanGrup NASDA 1999
MisiSTS-131
Èmblem misiSTS-131 patch.png

Naoko Yamazaki (山崎 直子 Yamazaki Naoko?, lair ing Matsudo, Prefektur Chiba, 27 Dhésèmber 1971; umur 51 taun) yaiku antariksawan JAXA lan antariksawati Jepang kapindho.[1][2][3] Antariksawati Jepang kapisan yaiku Chiaki Mukai.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. NASA (January 2008). "Naoko Yamazaki". NASA. Dibukak ing 2008-11-18.
  2. a b Reuters (2008). "Astronaut set to become Japan's first mum in space". Reuters UK. Dibukak ing November 18 2008. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (pitulung); Unknown parameter |dateformat= ignored (pitulung)
  3. JAXA (November 11, 2008). "Naoko Yamazaki to become second Japanese female astronaut to fly to space". Japan Aerospace Exploration Agency. Diarsip saka sing asli ing 2009-12-13. Dibukak ing 2008-11-18.

Pranala jaba[besut | besut sumber]