Naima Adedapo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Naima Adedapo
Naimaidol.jpg
Pratélan latar wuri
Lair (1984-10-05) Oktober 5, 1984 (umur 35)
Maywood, Illinois, Amérikah Sarékat[1]
SakaMilwaukee, Wisconsin, Amérikah Sarékat
GénreReggae, R&B, pop
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal
Mangsa akarya2011–sekarang

Naima Adedapo (lair ing Maywood, Illinois, Amérikah Sarékat, 5 Oktober 1984; umur 35 taun) ya iku penyanyi, penari, lan aktris teka Amérikah Sarékat sing asalé teka Milwaukee, Wisconsin. Piyambaké ndhik posisi kesewelas ndhik acara American Idol mangsa kesepuluh.

Pagesangan[besut | besut sumber]

Adedapo lair ndhik Maywood, Illinois, lan kulawargané pindah ana ing Milwaukee, Wisconsin, ndhik umuré sepuluh taun.[1] Adedapo kuwi putri teka penyanyi jazz daerah Milwaukee, Adekola Adedapo.[2] Adedapo graduated high school from St. Joan Antida and majored in Dance at the University of Wisconsin-Milwaukee[1].

American Idol[besut | besut sumber]

Gambaran lumrahé[besut | besut sumber]

Adedapo mèlu audisi kanggo mangsa kesepuluh American Idol ndhik Milwaukee, Wisconsin. Piyambaké dudu salahsijiné teka lima wadon sing njupuk suwara ndhik babak semifinal kanggo maju ana ing Top 13. Piyambaké salahsijiné teka enem sing dipilih nyanyi kanggo ngéntukné wild card. Para juri milih telu teka enam, kalebu Adedapo, kanggo maju ana ing Top 13. Ndèk tanggal 31 Maret 2011, Adedapo lan Thia Megia kesingkir teka American Idol.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:American Idol 10