Menyang kontèn

Naftali Bennett

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Naftali Bennett
Mahamantri Israel
Wiwit linggih
13 Juni 2021
PrésidhènReuven Rivlin, Isaac Herzog
Kang sadurungéBenjamin Netanyahu
MantriMantri Ekonomi
MantriMantri Layanan Keagamaan
MantriMantri Urusan Diaspora
MantriMantri Pendidikan
Rerincèn dhiri
Lair (1972-03-25) 25 Maret 1972 (umur 52)
Haifa, Israel
AgamaYudaisme

Naftali Bennett (Ibrani: נַפְתָּלִי בֶּנֶט; lair ing Haifa, Israel, 25 Maret 1972; umur 52 taun) yaiku pulitikus Israel sing mimpin parte religius sayap tengen Omah Yahudi sawise 2012. Ia ngejabat minangka Mantri Pendidikan Israel sawise 2015 lan Mantri Urusan Diaspora sawise 2013. Saka 2013 nganti 2015, ia megang jabatan Mantri Ekonomi lan Mantri Layanan Keagamaan.

Referensi[besut | besut sumber]

  • "Biography of Minister Naftali Bennett" (PDF). Israel Ministry of Economy. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2014-02-22. Dibukak ing 12 Fèbruari 2014.
  • Vick, Karl (18 Januari 2013). "An Hour with Naftali Bennett: Is the Right-Wing Newcomer the New Face of Israel?". Time. Dibukak ing 8 Fèbruari 2014.
  • Leibovitz, Liel (14 Januari 2013). "Zionism's New Boss". Tablet Magazine. Dibukak ing 8 Fèbruari 2014.
  • Remnick, David (21 Januari 2013). "The Party Faithful". The New Yorker. Dibukak ing 8 Fèbruari 2014.

Pranala jaba[besut | besut sumber]