My Annoying Brother (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

My Annoying Brother[1] ya iku filem drama komedi saka Korea Kidul taun 2016. Filem iki dibintangi déning Jo Jung-suk, Do Kyung-soo, lan Park Shin-hye. Filem iki dirilis ing Korea Kidul déning CJ Entertainment[2] tanggal 23 November 2016, lan ngrambah 3 yuta penonton ing pertengahan Desember 2016.

Aleran[besut | besut sumber]

Atlet Judo Nasional [3] Doo-young (Do Kyung-soo) ngalami kacilakan nalika pertandhingan internasional kang ngilangi paningalé kanthi permanen. Doo-shik (Jo Jung-suk), kakangne Doo-young, njupuk kauntungan saka kacilakané adhiné supaya dibebasaké saka penjara. Kanggo Do-young sing kelangan wong tuwané ing kacilakan wiwit enom lan kudu ngurus awaké dhéwé wiwit wektu kuwi, kabar menawa Doo-sik bakalan bali omah nggawé Doo-young stres. Dhèwèké ora bisa nampa kasunyatan menawa dhèwèké saiki wis ilang paningalé, nanging dhèwèké kudu tetep adhepan karo kakangné. Sanajan ragu-ragu ing wiwitan, Doo-young alon-alon bisa nampa kakangné sing mbaka setitik mbiyantu dhèwèké. Nalika wis lekas akur, Doo-shik nemoni fakta yèn dhèwèké nduwèni penyakit kanker stadium akhir. Doo-shik mung nduwé wektu cendhak kanggo ketemu adhiné lan mbiyantu Doo-young menangké medali emas ing Paralimpiade Rio sing bakal ngubah masa depané Doo-young.

Paraga[besut | besut sumber]

Paraga utama[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. 權秀慶, film director. 조정석, actor. 도경수, actor., , OCLC 994684604, dijupuk 2019-05-13 
  2. Park, Namgyoo K (2006-12-31). "CJ Entertainment: The Entry of Korean Dynamic Culture into Global". INTERNATIONAL BUSINESS REVIEW 10 (3): 189. ISSN 1598-4869. doi:10.21739/ibr.2006.12.10.3.189. 
  3. Gleeson, G. R. (Geoffrey Robert), 1927- (2004). Judo. A. & C. Black. ISBN 0713666838. OCLC 56453467. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]