Myśliwska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Myśliwska
Mysliwska, Polish.jpg
JinisSausage
AjanganAppetizer, main
Panggonan asalPoland
Hawa ajanganHot, Cold
Woworan pokokPork
Buku masakan: Myśliwska  Médhia: Myśliwska

Kielbasa Myśliwska ( sosis Hunter ) kalebu jinis Kielbasa ( sosis Polandia ). Pangasepan l lan garing, bahane yaiku daging babi, uyah, mrico, lan juniper . Biasane udakara udakara 10 centimetres (4 inches) lan 2.5 cm (1 in) diameteripun. Paling ora ana siji merek, digawe ing Polandia nanging didol ing Inggris, ngemot daging sapi uga daging babi.