Mural

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mural minangka cara kanggo nggambar utawa nglukis ing médhia témbok utawa palumahan amba liyané.

Béda saka grafiti kang mung nandhesaké isining tulisan lan akèh-akèhé digawé saka cèt semprot, mural mural luwih mardika lan bisa nggunakaké cèt témbok utawa cèt kayu lan uga cèt warna kaya ta kapur utawa piranti liyané kang bisa ngasilaké gambar.

Uga delengen[besut | besut sumber]