Grafiti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Grafiti ing Tèmbok Berlin

[[File:Abandoned aircraft museum at Khodynka airdrome (7721083396).jpg|220px|thumb|Mi-6直升機上的塗鴉噴漆]] Miturut basa Indonesia, grafiti ya iku serapan saka basa asing grafiti. Miturut Webster’s New World College Dictionary (1996: 585), grafiti ya iku tulisan slogan utawa gambar kang dicorètaké ana ing témbok, panggonan umum, utawa médhia, kang bisa dideleng déning masarakat. Miturut Wikipedia, grafiti ya iku tulisan kang ana ing panggonan umum utawa médhia kang ora diduwèni déning para seniman.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grafiti&oldid=1069909"