Munir Said Thalib

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Munir Said Thalib
Munir.jpg
Lair (1965-12-08) 8 Dhésèmber 1965 (umur 50)
Malang, Jawa Wétan, Indonésia
Bangsa Indonésia
Jeneng liya Munir

Munir Said Thalib (lair ing Malang, Jawa Wétan, 8 Dhésèmber 1965 – pati di Jakarta tumuju Amsterdam, 7 Sèptèmber 2004 ing yuswa 38 taun) iku priya katurunan Arab sing uga aktivis HAM Indonésia. Jabatan pungkasan ya iku Dirèktur Èksekutif Lembaga Pemantau Hak Asasi Manusia Indonesia Imparsial.

Rujukan[besut | besut sumber]