Munir Said Thalib

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Munir Said Thalib
Lair 8 Dhésèmber 1965 (umur 50)
Malang, Jawa Wétan, Indonésia
Kabangsan Indonésia
Jeneng liya Munir

Munir Said Thalib (lair ing Malang, Jawa Wétan, 8 Desember 1965 – pati di Jakarta tumuju Amsterdam, 7 September 2004 ing yuswa 38 taun) iku priya katurunan Arab sing uga aktivis HAM Indonésia. Jabatan pungkasan ya iku Dirèktur Èksekutif Lembaga Pemantau Hak Asasi Manusia Indonesia Imparsial.

Rujukan[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Munir_Said_Thalib&oldid=983441"