Munir Said Thalib

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Munir Said Thalib
Munir.jpg
Lair (1965-12-08) Dhésèmber 8, 1965 (umur 53)
Malang, Jawa Wétan, Indonésia
BangsaIndonésia
Jeneng liyaMunir

Munir Said Thalib (lair ing Malang, Jawa Wétan, 8 Dhésèmber 1965 – pati ing Jakarta tumuju Amsterdam, 7 Sèptèmber 2004 ing umur 38 taun) iku priya katurunan Arab sing uga aktivis HAM Indonésia. Jabatan pungkasan ya iku Dirèktur Èksekutif Lembaga Pemantau Hak Asasi Manusia Indonesia Imparsial.

Rujukan[besut | besut sumber]