Mujaddara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mujaddara
Mujaddara.jpg
A style of Mujaddara
AjanganMain
Panggonan asalPersia or India[1]
Woworan pokokRice or bulgur, lentils, onions
Buku masakan: Mujaddara  Médhia: Mujaddara

Mujaddara ( Arab: مجدرة‎‎ mujadarah, kanthi éjaan alternatif ing basa Inggris majadra, mejadra, moujadara, mudardara, lan megadarra ) minangka salah sawijining jinis olahan kasusun saka lentil sing dimasak bebarengan karo gratisan, umume nasi, lan dihiasi bawang bombay sing wis diiris.

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Marksp412