Moo goo gai pan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moo goo gai pan
MooGooGaiPan.jpg
Cina Padatan 蘑菇雞片
Cina Prasaja 蘑菇鸡片
Werdi literal"Mushroom chicken slices"

Moo goo gai pan ( Chinese ; Kanton : móh-gū gāi-pin ) minangka salah sawijining jinis olahan versi Amerika kanggo sajian Kanton, umume sajian goreng tumis sing digawe saka irisan utawa daging kiub karo jamur tombol putih lan sayuran liyane. Tambahan sayuran populer kalebu bok choy, kacang polong salju, tunas pring, kastanye banyu lan kubis Tionghoa (kubis Napa). [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Randhawa, Jessica (April 18, 2019). "Moo Goo Gai Pan Recipe". theforkedspoon.com. Dibukak ing 2019-12-20.