Monnaie de Paris

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Suwasana Monnaie de Paris, 11 quai Conti, 75006 Paris

Monnaie de Paris utawa misuwur minangka Paris Mint utawa secara administratif disebat "Direction of Coins and Medals", ya iku sawijining pusat administrasi saka pamarintahan Prancis kang nduwèni tanggung jawab dèning babagan panerbitan koin lan medali serta wujud barang-barang sajinisé. Museum Monnie uga misuwur nyimpen koin-koin kuno patilasan sajarah Prancis.

Minangka taun 2007, panjenengané Mint dadi sawijining nama komersial saka "Department of Coins and Medals" ya iku wujud saka kementrian Ekonomi, Keuangan lan Industri. Minangka nduwèni hak autonomi panjenengané Mint uga nduwèni "legal personality" ing kaputusan Act No. 2006-1666 budget for 2007[1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Loi21 Desember, 2006, art. 36.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

48°51′23.79″N 2°20′20.52″E / 48.8566083°L 2.3390333°W / 48.8566083; 2.3390333


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monnaie_de_Paris&oldid=987611"