Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Samak Parikesit.jpg|thumb|Samak Kalawarti Parikesit]]
 
'''Parikesit''' kuwiiku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti umumé, yakuwiyaiku ukurané kang cèkli (kwarto).
 
==Delengen uga==
 
==Pranala njaba==
 
 
[[Kategori:Kalawarti]]
63.849

besutan

Menu navigasi