Wangsalan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
96 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 887982 déning 180.248.29.92 (Dhiskusi)
Tidak ada ringkasan suntingan
(←Mbatalaké revisi 887982 déning 180.248.29.92 (Dhiskusi))
*Jirak pindha munggwing wana = wit kesambi. <br>
*Sayeng kaga = piranti kanggo nyekel manuk (kala).<br>
*We rekta kang muroni = banyu abang kang nyebabake wuru/'mabuk' (anggur)iket.
*wastra tumrap mustaka = sandhangan ing sirah (iket)
*Baon sabin = karya.
 
11.904

besutan

Menu navigasi