Pengantèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
==Penganten putri==
Penganten [[putri]] utawa biasa diarani manten wedo' iku wong [[wedo']] sing dadi penganten. Umume ngagem rasukan sing isabisa napilake sosok sing [[ayu]] lan anggun uga isabisa ngagem [[rasukan tradhisional]] misaletuladhane [[kebaya]].
 
==Uga pirsani==

Menu navigasi