Bugatti Veyron: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
58 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
-{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}, typo
c (r2.7.2) (bot Membuang: et:Bugatti Veyron)
c (-{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}, typo)
{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}
 
{{Infobox automobile
|name = Bugatti Veyron
|image = [[File:Bugatti Veyron - BCN motorshow 2009.JPG|250px]]
|manufacturer = [[Bugatti Automobiles]] andlan [[Volkswagen Group]] (parentperusahaan companyindhuk)
|parent_company = [[Volkswagen Group]]
|aka =
|production = 2005–present2005–saiki (Last Bugatti Veyron 16.4 soldpungkasan payu)
|assembly = [[Molsheim]], Alsace, FrancePrancis
|predecessor = [[Bugatti EB110]]
|body_style = '''Standard:''' 2-[[vehicle door|doorlawang]] [[coupé]]<br />'''Variant:''' [[targa top]]
|class = [[Sportsmontor carsport]]
|layout = [[mesin longitudinal engine|Longitudinal]] [[mid-engine design|mid-engine]],<br />permanentpermanèn [[all-wheel drive]]
|platform =
|engine = '''Standard:'''
|transmission = 7-speedkacepetan [[Direct-Shift Gearbox|DSG]] [[semi-automatic transmission|sequentialsekuensial]]
|wheelbase = {{convert|2710|mm|1|abbr=on}}
|length = {{convert|4462|mm|1|abbr=on}}
}}
 
'''Bugatti Veyron EB 16.4''' yaiku mobilmontor kanggo touring.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/05q4/bugatti_veyron_16.4-first_drive_review www.caranddriver.com](diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)</ref> VersiVèrsi super Sport yaiku mobilmontor paling banter ninging dunyadonya, amarga banter paling dhuwur bisa nganthinganti 431,07 km / jam (267,85 mph). VersiVèrsi aslineasliné nduweninduwèni banter paling dhuwur nganti 408,00 km / jam (253,52 mph).<ref name="internet1"/> Iki nduweninduwèni jeneng (MobilMontor DekadeDhékade) 2000-2009 nganggo gear program televisitivi BBC Top.<ref name="internet1"/>
DigaweDigawé lan dikembangakedikembangaké saka [[Grup Volkswagen]] [[Jerman]] lan diproduksidiprodhuksi karo [[Bugatti Automobiles SAS]] sing markasemarkasé ninging [[Château Saint Jean diing Molsheim]] (Alsace, Prancis), desainer kepala [[Veyron]] yaiku [[Hartmut Warkuss]], lan eksteriorèkstèrior dirancang karodéning [[Jozef Kaban Volkswagen]], akehakèh gaweyangawéyan rekayasarékayasa sing dilakoni ninging bimbingan mantan insinyur [[Peterblit]] lan saiki [[Bugatti]] tekniktèknik kepala [[Wolfgang Schreiber]].<ref name="internet1"/>
EnengAna varian khusus sing diproduksidiprodhuksi, kalebu loro puncak Targa. Ing sasi Desember 2010, [[Bugatti]] miwiti nawarakenawakaké calon sing nuku.<ref name="internet1"/> Bisa nyesuaiakenyelarasake warna eksteriorèkstèrior lan interiorintérior sing ngguanaakenggunakake aplikasi [[Veyron 16.4 Configurator]] ninging situs resmi marque.<ref name="internet1"/>
 
==Nama==
Iki mobil diwenehi jeneng saka pembalap Perancis [[Pierre Veyron]], sing uwis menangke 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
==Jeneng==
IkiMontor mobiliki diwenehidiwènèhi jeneng saka pembalappambalap PerancisPrancis [[Pierre Veyron]], sing uwis menangkemenangaké 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
==SpesifikasiSpésifikasi lan Performaperforma==
Veyron nduweninduwèni mesin 16 silindersilindher, padha karo loro sudutpojok sempit mesin V8 sing digabungakedigabungaké karo konfigurasi W.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/08q4/bugatti_veyron_16.4-road_test www.caranddriver.com](diundhuh 5 Agustus 2011)</ref> Saben silindersilindher nduweninduwèni papat katup kanggo sewidhak papat, ananging konfigurasi V8 owah saenggasaéngga digunakaakedigunakake loro camshaft overhead kanggo ndongkrakndhongkrak loro bank silindersilindher saenggasaéngga totaletotalé dadi papat camshaft diperloakediperlokaké. Mesin diwenehidiwènèhi tenaga saka [[bi-turbocharger]] lan mindahakemindhahaké 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 persegi kanggo 86 mm (3,4, gedhenegedhéné 4,4 in) bore lan stroke.<ref name="mobil">{{en}}[http://www.topspeed.com/cars/bugatti/2011-bugatti-veyron-164-super-sport-ar93002.html www.topspeed.com](diundhuh 6 Agustus 2011)</ref>
Tranmisi kopling gandagandha langsung-shift gearboz dikendaliakedikendhalèkake komputer otomatis karo piyupitu rasio rodarodha unthuuntu, nganggo gayung magnesiummagnésium ninging mburi kemudikemudhi lan wektu nggeserenggèsèré kurang luwih 150 milidetik, sing dibangun saka [[Ricardo]] Inggris ketimbang [[Borh-Warner]], sing dirancang [[DSG]] enem banterebanteré sing digunaakedigunakaké karo Marques utama [[Grup Volkswagen]].<ref name="internet1"/> Veyron bisa diobahkediobahaké ninging modusmodhus semi utawa kebak sak kebakekebaké kanthi otomatis. tranmisiTranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000.<ref name="internet1"/> ikuIku uga nduweninduwèni papat rodarodha permanenpermanèn sing nggunaakenggunakaké sistem [[Traksi Haldex]].<ref name="internet1"/> NggunaakeNggunakaké Michelin PAX run ban khusus, dirancang kanggo ngakomodasingakomodhasi banterebanteré Veyron, biayabéya sing diandharakediandharaké kurang luwih 25.000 per setsèt. NggantineNggantiné ban namungmung bisa ninging [[PerancisPrancis]], kangggokanggo layananelayanané kemaukuwi dibutuhakemau biayadibutuhaké béya € 70.000.<ref name="internet1"/> Total boboteboboté 2,034.8 kg (£ 4486). <ref name="internet1"/> Iki ndadeakendadèkake mobilmontor kuatkuwat kangao rasio bobot, miturut [[Volkswagen Group]], saka 446,3 tenaga jaran metrik (328 kW; 440 bhp). Per ton.<ref name="internet1"/>
 
 
==cathetanCathetan sukusikil==
{{reflist}}
 
8.252

besutan

Menu navigasi