Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
91 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+Kategori
(+interwiki)
(+Kategori)
 
Bapakipun Giggs menika Danny Wilson, salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne menika nama saking ibukipun. Adhikipun, Rhodri Giggs, menika ugi salah setunggal saking pemain FC United of Manchester. Menika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung dening para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
 
[[Kategori:Pemain Bal-balan Wales]]
[[Kategori:Pemain Bal-balan Manchester United F.C.]]
 
[[ar:ريان جيغز]]
5.491

besutan

Menu navigasi