Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
 
 
[[Gambar:Insignia of the Indonesian Air Force.svg|thumb|150px|LogoLambang TNI-AU]]
{{TNI}}
'''Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udhara''' ('''TNI-AU''') iku péranganing [[Tentara Nasional Indonésia]] kang dibawahi Kepala Staf TNI Angkatan Udara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Subandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi ya iku [[Komando Operasi Angkatan Udara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
128

besutan

Menu navigasi