Naraguna:RizkyJogja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.