Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
'''Taksonomi''', saka tembung (Basa YunaniGriki: ''tassein'' kang tegesé ''kanggo nglasifikasi'' lan ''nomos'' kang tegesé ''aturan''. Taksonomi bisa diarani klasifikasi mawa hirarki, utawa prinsip kang ndhasari klasifikasi. Mèh kabèh—barang obah, barang meneng, panggonan, lan kadadéan—bisa kapantha miturut sawatara skéma taksonomi.
 
== Taksonomi sajeroning biologi ==
9.492

besutan

Menu navigasi