Steinkjer: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
ganti isi
(éjaan, replaced: Dhaftar → Pratélan (4), Dhaptar → Pratélan, motto → sesanti)
(ganti isi)
 
}}
 
'''Steinkjer''' punika '''[[Pratélan désa ing Nurwègen|désadhusun]]''' dumunungingkang kapernah ing nagarapraja [[Nurwègen]].
 
== Uga delengen ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Pratélan désaDésa ing Nurwègen]]
 
 
351.333

besutan

Menu navigasi