Gubernur-Jéndral: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
 
'''Gubernur Jenderal''' iku [[gubernur]] kanthi pangkat dhuwur, utawa gubernur utama kanthi pangkat sadhuwuring gubernur "biyasa". Gubernur Jenderal kanthi umum ngacu marang pamimpin sing diangkat déning sawijiningsiji monarki kanggo mimpin sawijiningsiji wewengkon tinamtu. Saiki, istilah "Gubernur Jenderal" lumrahé dipigunakaké ing tilas koloni karajan Britania Raya[[Britania Raya]].
 
[[Kategori:Gubernur Jenderal| ]]
352.737

besutan

Menu navigasi