Dolar AS: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
141 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Dhuwit kertas
(→‎top: éjaan, replaced: migunaaké → migunakaké (2), umumé → lumrahé, sacara → kanthi)
(Dhuwit kertas)
 
Tembung ''buck'' lumrahé dipigunaaké déning wong Amérika kanggo ngrujuk marang sa- dolar AS ing guneman sabendinané (informal).
 
== Pranala njaba ==
{{commons|Dollar}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/USA-B-En.htm Dhuwit kertas Dolar AS] {{en icon}} {{de icon}}
 
{{Artikel Dhasar}}
Naraguna anonim

Menu navigasi