Nowy Sącz: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, Propinsi → Provinsi (3), nomor → nomer
(→‎top: Polen using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, Propinsi → Provinsi (3), nomor → nomer)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[PropinsiProvinsi ing Polen|PropinsiProvinsi]]: || [[PropinsiProvinsi Malopolskie]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 57 [[kilometerkilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 84.463 jiwa (2005)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>KN</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || Rynek 1<br />33-300 Nowy Sącz
|}
 
'''Nowy Sącz''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Neu Sandez'') iku kutha ing Polen. Kutha iki nduwésing padunungndunungi 84.463 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
352.737

besutan

Menu navigasi