René Adler: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''René Adler''' ({{lahirmati|[[Leipzig]], [[Jerman Timur]]|15|1|1985}}) kuwi salah sijiné pamain [[bal-balan]] teka [[Jerman]]. Piyambaké saiki lmbelambela klub [[Hamburger SV]]. Klub sakdurungé sing tau dibela ya iku [[VfB Leipzig]] dan [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]]. Posisi pamain kuwi ya iku dadi penjaga gawang. Pamain iki dhuwuré 191 cm.<ref>{{cite web |url = http://www.transfermarkt.de/de/news/36547/-adlers-hoehenflug-von-leipzig-ans-kap.html |title = Adlers Höhenflug: Von Leipzig ans Kap |trans_title = Adler's Rise: From Leipzig to the Cape |date = 1 March 2010 |accessdate =2 March 2010 |language = German |publisher=transfermarkt.de}}</ref>
 
==Karir==
973

besutan

Menu navigasi