Minestrone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Minestrone
Homemade minestrone.jpg
Homemade minestrone
Buku masakan: Minestrone  Médhia: Minestrone
Sup minestrone

Minestrone ( /ˌmɪnsˈtrni/, palafalan jroning basa Italia: [mineˈstroːne] ) minangka sawijining olahan sup kenthel sing asale saka Italia sing digawe sayuran, asring ditambah pasta utawa nasi, kadhang kalorone. Bahan-bahan umum kalebu kacang, bawang, celery, wortel, stok, lan tomat .